понеделник, 28 юли 2014 г.

Ваканция в Париж...

Привет от мен!

  Днес ще покажа една картичка, която е с много весело скрито послание, а именно притежателката да отиде с колелото си до Париж. Както сами разбирате трябваше да изработя картичка за рожденния ден на една дама, която много обича да кара колело и другото любимо занимание е да кара ски. Започнах да търся печат, който да ме грабне , ей така от раз. Намерих няколко и ги изпратих на поръчителите (Да, много поръчители- цял офис :)))) ). Не се учудих от изборът им, защото този печат бях харесала и аз, след като споделиха с мен какво обича дамата. Ами готово имаме печат..... ама не съвсем. Оказа се, че това, което виждаме всъщност са два печата :)))))).... Ами сега, коя е тази сцена отзад, как да я намеря, дали я има изобщо в дигитален вариант? Въпроси под лек стрес. Но, аз не се отказвам лесно и разбира се само след няколко публикации и снимки в Pinterest стигнах до палатката с ключ в ръка.
  Избрахме печати на Hannah Lynn - Frenchie Friends Michelle & JoJo и след прочетеното разбрах, че Hannah Lynn ексклузивно и само за Crafts and Me е направила този фонов дигитален печат - A Walk in Paris.
 Сега дойде и моментът как да обединя двата печата, без да си личи. Веднага се отзоваха няколко момичета и една от тях сподели клипче за обединяване на печати. Последвах стъпките и готово, вече си имам печат. Благодаря, момичета, за бързите реакции. :)
  Последва оцветяване, избор на хартии и декориране с цветя. Вътре, тъй като не си е лесно да въртиш педалите до Париж и обратно, сложих чифт ски под пожеланието, за да се разхлади рожденничката.
 Ами да жива и здрава, с много късмет, успехи и сбъднати мечти. Ето и картичката....




 С тази картичка се включвам в благотворителната инициатива - "Творци помагат на Ивалена ".
   Щом вече няма държава, която да помага за лечението на тежко болните ни сънародници, ще търсим други начини. Ако не можете да помогнете с нещо изработено, разгледайте, защото има прекрасни неща, които можете да закупите за подарък. Пожелавам много сили и вяра на семейството на Иванела. Бог да е с теб, мило дете!

 Предизвикателства:

2 коментара:

  1. Ех, Роси, как и аз си мечтая за Париж, въпреки че не бих се навила да въртя печалите до там... Много хубава картичка! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Роси, прекрасна картичка! Много хубави печати и оцветяване. Браво.

    ОтговорИзтриване