петък, 14 март 2014 г.

Friends will be friends...

Добро утро, талантливи хора!

   Днес ще ви покажа моите първи опити в скрапбукинга.... Много имам да уча. Толкова красиви неща разглеждам почти всеки ден. Идеите в главата ми връхлитат една след друга. Някои остават, други отлитат... Радвам се, когато успея да уловя някоя и да ѝ дам живот.
  Така се получи и с този мини проект, който направих тези дни. Исках нещо различно, което не съм правила до сега и без да звучи нескромно, не съм виждала във този вид, в който аз го направих. Това са мини скрапбук странички с размери 10 на 10 см, които могат да се окачат на стената в детската стая. Исках да са с няколко снимки и да представляват нещо като комикс, дейтвие с развитие. Нямаше как да не увековеча специалната дружба на Боян  с неговият най-добър приятел - Йори. Казвам ви, това си е любов от пръв поглед. От моментът, в който го получи - Гинче, благодарим за този специален подарък- е винаги край него. Едва го вземам, за да го изпера. Когато го види, очите му светват и на лицето му грейва най- широката усмивка, която обикновено е съпроводена с тържествен вик. Двамата вече са любимци на продавачките в магазините край нашият блок. Всички знаят за момченцето с магаренцето.... :)))

  Ето ги бандитите....



 Май са ми подготвили някаква изненада....


 Хммм.... Какво ли мога да направя с този плюшен сладур?!?




Мисля, че могаааа .....



.... да го яхнаааа...... :)))))

И една песен за настроение...




    Ето и още един опит. Този път голяма страничка 30 на 30 см. Един от най-милите ми спомени. Първите снимки на Боян след раждането... Тук няма смисъл да пиша и обяснявам за чувствата, защото всяка майка знае какво е, а всяка бъдеща майка ще го преживее по свой специален начин. Няма кой да те подготви за тези моменти.
  Ето го и него- три часа и половина след като се е появил на бял свят. Добре дошъл, Боби! Обичам те!














Предизвикателства:




1 коментар:

  1. Роси, ама ти си неуморима! Откъде ги вадиш тези грандиозни проекти, от магическата шапка ли? Браво, момиче, невероятна си! Успех!

    ОтговорИзтриване